• 23 Листопада 2021

    Встановлення та робота тахографа в вантажних автомобілях

    Пріоритетне значення під час перевезення не лише пасажирів, але й вантажів, має безпека. Для попередження аварійних ситуацій, зумовлених людським фактором, використовуються тахографи – це спеціальні пристрої, які фіксують та контролюють показники швидкості, час, проведений водієм за кермом, а також тривалість відпочинку, загальний пробіг. У розпорядженні перевізників (як приватних осіб, так і компаній) є досить широкий

    • 30 Березня 2021

    Ремонт і обслуговування маніпуляторів MAN

    Маніпулятори МАН відрізняються серед іншої подібної техніки підвищеної вантажопідйомністю, потужністю, стійкістю до перевантажень. Щоб якісно провести ремонт маніпуляторів MAN, майстер повинен досконально розбиратися в принципі роботи і влаштуванні кожної моделі.

    • 30 Березня 2021

    Ремонт редукторів MAN

    Редуктор заднього моста – основний механізм, який відповідає за подачу крутного моменту на колеса, тому за його станом потрібно безперервно стежити, щоб вчасно запобігти поломку.

    • 30 Березня 2021

    Ремонт опалювачів в автомобілях MAN в СТО

    При поїздках на великі відстані, особливо в холодний період року, справність автономного обігрівача має значення для водія вантажного транспорту. У разі, коли димить і не запускається Вебасто, буде потрібна точна діагностика і ремонт обігрівача MAN.

    • 30 Березня 2021

    Професійний ремонт і обслуговування напівпричепів

    Справність вантажних причепів і напівпричепів має значення під час руху по дорозі і при доставці вантажів. Своєчасний ремонт напівпричепів – запорука впевненості в управлінні вантажним транспортним засобом. Обслуговування причіпної техніки вимагає технічних знань і професійних умінь, а також сучасного обладнання.

    • 30 Березня 2021

    Ремонт причепів

    Багато вантажних автомобілів користуються причепами, щоб перевозити великі партії вантажів. Але, як і інша техніка, причіпні пристрої мають властивість зношуватися і ламатися. Ремонтом причепів займається автосервіс.

    • 30 Березня 2021

    Діагностика та ремонт MAN TGL

    Вантажні автомобілі обладнані електронною системою, яка відповідає за роботу всього транспортного засобу. Тому важливо правильно проводити її діагностику. Неправильний підхід може призвести до появи значних проблем, а, отже – до матеріальних витрат.

    • 30 Березня 2021

    Діагностика та ремонт MAN TGM

    Наш автосервіс для обслуговування MAN TGM оснащений відповідно до всіх світових стандартів і має сучасне обладнання. Фахівці, що працюють у нас, мають великий досвід роботи і знання, необхідні для проведення діагностичних і ремонтних робіт.

    • 30 Березня 2021

    Діагностика та ремонт MAN TGS

    Сервіс СТО надає послуги діагностики та ремонту вантажівок MAN. Наша компанія спеціалізується на ремонті форсунок, паливної системи. Ми усуваємо будь-які несправності в електрообладнанні, виконуємо ремонт ГУР. Для виконання всіх видів робіт у нас є спеціалізоване обладнання та професійні майстри.

    • 30 Березня 2021

    Діагностика та ремонт MAN TGX

    Купуючи новий автомобіль, споживач сподівається, що він прослужить довгий час. Але навіть найнадійніші речі можуть вийти з ладу, якщо вчасно не розпізнати ознаки поломки, і не звернутися до фахівців для їх усунення. Фахівці СТО допоможуть вам своєчасно здійснити діагностику і провести ремонт MAN TGX.

© 2021 СТО "Тір Сервіс Місто"
Он
лайн
чат